Ενισχυτές Γραμμής Εσωτερικής Χρήσης

Οι ενισχυτές γραμμής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

  1. Διαμερίσματος Απωλειών Καλωδίου

    Διαθέτουν ξεχωριστά φίλτρα VHF UHF και ρυθμίσεις έτσι ώστε να πετυχαίνεται αύξηση του κέρδους χωρίς ενδοδιαμορφώσεις. Προορίζονται για δύο τηλεοράσεις και ρυθμίζονται με εξασθενητές από 0-20db ξεχωριστά για κάθε μπάντα. Η συνδεσμολογία τους γίνεται με κοννέκτορες F και το ενσωματωμένο τροφοδοτικό κατέχει σήμανση ασφαλείας CE . Για τη χρήση τους σε κάμπινγκ, πλοία, αυτοκίνητα κλπ, κατασκευάζονται μοντέλα με χωριστή τάση 12V.

  2. ΣΕΙΡΑ PC POLYCOMPACT

    Τελικοί ενισχυτές γραμμής ισχύος Χρησιμοποιούνται σε μεγάλες κεντρικές εγκαταστάσεις (ξενοδοχεία, οικισμοί) και σε συνδιασμό με τους ανάλογους κεντρικούς ενισχυτές καλύπτουν από 50 εώς 150 πρίζες. Σε μεταλλικό σασί με ξεχωριστές εισόδους, ειδικές θωρακίσεις για εξάλειψη τυχόν παρασίτων ενδοδιαμορφώσεων, ξεχωριστές βαθμίδες τελικής ενίσχυσης για κάθε είσοδο που προσφέρουν πλήρη διαχωρισμό σημάτων και αύξηση της ισχύος με χαμηλό συντελεστή θορύβου. Σε κάθε είσοδο διαθέτουν εξασθενητές 0 εώς 20db. Το ενσωματωμένο τροφοδοτικό κατέχει σήμανση ασφαλείας CE. Η συνδεσμολογία τους γίνεται με κοννέκτορες χαμηλής απώλειας IEC ή F (κατά παραγγελία).

Ενισχυτές Γραμμής Εσωτερικής Χρήσης: Συνδεσμολογίες
Ενισχυτές Γραμμής Εσωτερικής Χρήσης Συνδεσμολογίες
Προβολή Σειρά: PC SR

PC 308

Σειρά: PC
PC 308 PC 308
Περιγραφή/Σχόλια

Η στάθμη εξόδου ισχύει για δύο τηλεοπτικά σήματα, για τρία η στάθμη κατεβαίνει 2db και για κάθε σήμα που προστίθεται -1db. Χρησιμοποιείται σε κατασκηνώσεις, πλοία, τροχόσπιτα.

 


SR 152

Σειρά: SR
SR 152 SR 152
Περιγραφή/Σχόλια